Аль-Айн Реброва врятувався від поразки в матчі з лідером Ліги ОАЕ: Ярмоленко зіграв уперше після травми

Переглядів 1791
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Аль-Айн Реброва врятувався від поразки в матчі з лідером Ліги ОАЕ: Ярмоленко зіграв уперше після травми
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Аль-Айн
Матч 21-го туру чемпіонату Об'єднаних Арабських Еміратів, в якому Аль-Айн українського тренера Сергія Реброва приймав лідер Аль-Ахлі, завершився внічию з рахунком 1:1.

Півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко, який виступає за Аль-Айн, вийшов на заміну замість бразильського хавбека Жонатана Сантоса на 70-й хвилині за рахунку 0:1.

Нагадаємо, що Ярмоленко отримав травму в матчі Аль-Айна, який відбувся 25 лютого, та пропустив чотири поєдинки свого клубу, а також зустріч збірної України з командою Англії у відборі на Євро-2024.

На 69-й хвилині матчу 21-річний бразильський нападник Аль-Ахлі Бала Гільєрме вивів свою команду вперед.

Аль-Айн відігрався після виходу Ярмоленка на поле – гол на рахунку тоголезького форварда Коджо Лаби, який ударом головою замкнув навіс із кутового.

Команда Сергія Реброва мала ігрову перевагу протягом усього поєдинку. Рахунок ударів у площину воріт – 7:2 на користь господарів поля.

33-річний Ярмоленко провів у поточному сезоні 23 поєдинки у всіх турнірах, забив вісім голів та зробив п'ять результативних передач.

Аль-Айн зіграв 21 матч, набрав 41 очко і посідає друге місце у турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ. Відставання від лідера Аль-Ахлі складає п'ять залікових пунктів за п'ять турів до кінця турніру.

5 квітня Аль-Айн зіграє на виїзді з Аль-Васлом у першому матчі 1/2 фіналу Кубка ОАЕ, а через чотири дні проведе гостьовий поєдинок із Хаур-Факканом у рамках 22-го туру національного чемпіонату.