«Аль-Айну важливо усунути минулі помилки»: Ребров зробив серйозне звернення до команди напередодні кубкової гри

Переглядів 578
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Аль-Айну важливо усунути минулі помилки»: Ребров зробив серйозне звернення до команди напередодні кубкової гри
Сергій Ребров. Фото: ФК Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров дав пресконференцію перед першим виїзним матчем своєї команди з Аль-Васлом у 1/2 фіналу Кубка президента.

Сергій Ребров напередодні матчу з Аль-Васлом в 1/2 фіналу Кубка президента заявив про важливість виправлення командою помилок, яких вона припускалася в минулих матчах.

«Програма підготовки до кожного матчу включає виявлення помилок минулих ігор. Усі роблять помилки, але найголовніше – їх усувати, щоб вони не повторювалися у майбутніх поєдинках, ніж ми, власне, і займаємось».

Ребров згадав, що минулого сезону Аль-Айн вже зустрічався з Аль-Васлом у Кубку ліги на стадії 1/4 фіналу. Тоді у домашній грі команда українського тренера зіграла внічию 3:3, а в гостях перемогла з рахунком 4:3. У підсумку Аль-Айн забрав собі трофей того сезону, обігравши у фіналі Аль-Ахлі (3:2).

«Ми маємо виявити сильне бажання та необхідну серйозність, оскільки це інший турнір, відмінний від ліги, і він дуже важливий для нас усіх. Я досі пам'ятаю наші протистояння з Аль-Васлом у Кубку ліги минулого сезону. Завдання було нелегким», – цитує Реброва пресслужба Аль-Айна.

Зазначимо, що матч Аль-Айну з Аль-Васлом відбудеться 5 квітня. Гра розпочнеться о 21:00. Поєдинок-відповідь пройде 14 квітня.

У другій півфінальній парі між собою змагатимуться Аль-Шарджа та Аджман.

Нагадаємо, що в регулярній першості країни Аль-Айн посідає друге місце у турнірній таблиці. В останніх двох поєдинках команда вдома поступилася Аль-Насрі (0:1) і зіграла внічию з Аль-Ахлі (1:1).

За п'ять турів до фінішу сезону підопічні Реброва відстають від лідера Аль-Ахлі на п'ять пунктів.