«Алієв привітав Реброва, а той сказав: «Передам Станіславовичу»: Леоненко не зрозумів гордині тренера збірної

Переглядів 15109
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
7 голосів
«Алієв привітав Реброва, а той сказав: «Передам Станіславовичу»: Леоненко не зрозумів гордині тренера збірної
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Екс-форвард Динамо Віктор Леоненко розповів історію, пов'язану з головним тренером збірної України Сергієм Ребровим та колишнім хавбеком київської команди Олександром Алієвим.

Віктор Леоненко розповів історію про головного тренера збірної України Сергія Реброва, якою з ним поділився один із її героїв Олександр Алієв. Зокрема, ексхавбек Динамо дзвонив Реброву після товариського матчу зі збірною Німеччини, яка закінчилася із рахунком 3:3.

«Дзвонить він [Алієв] привітати Сергія Реброва з гарною грою проти німців – 3:3. Ну і каже: «Серьога я тебе вітаю. Класно, молодці». Ну і йому Ребруха відповідає: «добре, я передам Станіславовичу». 

Леоненко сказав, як на це відреагував сам Алієв.

«Ну тут, звісно, Алієв розлютився. Потім вдруге, коли з малим уже з Артемкою Алієв десь там на базі, напевно, ну десь загалом побачилися, і він каже: «Артем, привітайся з дядьком Сергієм».

Він [Ребров], каже: «не з дядьком Сергієм, а з Сергієм Станіславовичем». Алієв починає знову казати: «Артем, привітайся з Серьогою».

Також колишній нападник Динамо поділився своєю думкою щодо цього.

«Загалом ось такі горбилі у нас виявляється. Ну люди самі себе призначають іноді ось так і зірками, і суперзірками великими і вже бачите, і на ім'я по батькові.

Чесно кажучи, по-моєму, мають люди вирішувати як називати. Так що не Серьога зараз, а Сергій Станіславович. Погодьтеся, смішно. Як до цього ставитися потім? Як потім переживати за таких людей?», – сказав Леоненко в своєму телеграм-каналі.

  • Леоненко грав за Динамо з 1992 по 1997 рік: 129 матчів, у яких забив 79 голів.
  • Алієв виступав у складі киян з 2006-го по 2010-й та з 2011-го по 2013 роки.
  • Ребров нині очолює збірну Україну, з якою після трьох турів у відборі до Євро-2024 набрав шість очок.