Анатолій ПОПОВ: «Висновки зробить громадськість»

Переглядів 143
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Перший віце-президент ФФУ вважає, що комусь вигідно створити «інформаційний привід» для замилювання очей

— Сьогодні я не хочу давати детальної оцінки діям, які мали місце у вівторок. Я хочу, щоби це зробила громадськість після ознайомлення з усіма необхідними й об’єктивними даними, базованими на відповідних документах ФФУ. Тобто мені не хочеться своїми висловлюваннями, заявами впливати на формування виснов­ків. Повторюю, є документи, офіційні папери, де все чітко прописано, тому кожен може сформувати адекватну оцінку ситуації.

Поки що я хотів би зупинитися на іншому моменті: мене звинувачують у тому, що я порушив «мораторій» на критику, який був прийнятий на останньому Виконкомі Федерації. Проте це неправда! По-перше, рішення про «мораторій» було ухвалене на основі моєї пропозиції, бо я чітко розумію, що без об’єктивного фінансового аудиту діяльності ФФУ всі слова критики на її адресу є голослівними. По-друге, моє інтерв’ю, що було трактоване як порушення згаданого «мораторію», мало місце вже після того ж Виконкому, й дав його я у відповідь на інтерв’ю Анатолія Конькова, де той дозволив собі некоректні висловлювання в мій бік. Опісля цього я нічого про нього пуб­лічно не говорив. Тобто перемир’я було скасоване не мною, не з мого боку. Й скасоване було воно, підоз­рюю, для того, щоби створити для ЗМІ інформаційний привід і таким чином відхилити увагу громадськості від справжніх проблем.

А вони є, й їх багато. Зокрема, всі начувані про масові звільнення із ФФУ, про що вже ухвалене рішення. Вони, у цьому я не сумніваюся, закінчаться судовими справами, бо при їхньому проведенні сталося стільки ж правопорушень, як і у випадку з т.зв. засіданням Комітету етики та чесної гри.

X