Андрій БОГДАНОВ: «Гравці знайдуть собі нові команди, а куди йти дітям?»

Переглядів 220
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Уже колишній гравець «Арсеналу» розповів про стан справ у останні дні «життя» столичного клубу

Андрію, коли саме й, голов­не, від кого ви й решта членів команди дізналися, що матч «Арсенал» «Дніпро» таки не відбудеться?

— Я дізнався про це з преси. Прочитав офіційне повідомлення, що гра з «Дніпром» точно не відбудеться. Тобто, керівництво клубу нічого нам не повідомляло. Про те, що не вийдемо в неділю на матч, дізналися з Інтернету.

Тобто, команда тренувалася до останнього моменту, аж до появи цього повідомлення?

— Так, до того моменту тренувалися…

Упродовж минулого тижня, коли в розпалі була вся ця метушня навколо майбутнього «Арсеналу», керівництво клубу якось намагалося контактувати з гравцями, пояснити ситуацію, що склалася?..

— Та ніхто на контакт не виходив. Особисто не пам’ятаю, що керівницт­во приходило з нами на зустріч. Лише одного разу ми мали розмову з паном Головком, а так більше я керівництво не бачив. Може, хлопці й ходили, але я уже не йшов.

— Чому не спрацював запропонований варіант із обнулінням контрактів гравців, запропонований Вадимом Рабиновичем? Володимир Аржанов запевняв, що керівництво не зуміло переконати, що надалі все буде нормально. Ви поділяєте таку думку?

— Володимиру, напевне, вид­ніше. Повторюся, я не ходив на зустріч, коли така пропозиція оголошувалася, все ж я перебував у оренді. Тобто мене це стосувалося опосередковано.

З’явилася інформація, що легіонери залишили розташування клубу ще раніше. Тобто — до оголошення, що матчу з «Дніп­ром» не буде. Це правда?

— Навіть не знаю. Я бачив Адібе в розташуванні клубу… Як відомо, Адійа й Сантос були травмовані, тому тут сказати щось конкретне тяжко.

Як стосовно вас? Чи зараз тренуєтеся в таборі «Динамо»?

— Так, я зараз тренуюся з «Динамо-2».

— У мережі з’явилася інформація, мовляв, найближчим часом ви можете підсилити склад «Дніпра». Такий варіант справді розглядається?

— У мене є менеджер — Дмитро Дмитрович Селюк, разом із яким і будемо вирішувати, в якому клубі продовжиться моя кар’єра. Без нього я не можу вам підтвердити цю інформацію.

І наостанок: на вашу думку, чому не вдалося зберегти футбольний клуб «Арсенал», чому керівництво не змогло чи не захотіло рятувати команду?

— Не знаю. Може, й справді не дуже хотіли. Розумієте, в дитячій школі клубу тренується 600 молодих футболістів. У структурі клубу працюють люди… Куди їм подітися? Інша справа — ми. Гравці зможуть знайти собі нові команди, а куди йти дітям? Ситуація дуже сумна, тож я не можу навіть знайти правильні слова для цього. Таким було рішення людей згори…

Віталій КРИЖЕВСЬКИЙ.