Андрій ДОГАДОВ: «Матч із «Нафтовиком» має відбутися в Армянську»

Переглядів 121
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Віце-президент «Титану» не бачить підстав переносити зустріч на нейтральне поле

— Андрію Борисовичу, у суботу ви на своєму полі прийматимете команду з Охтирки. Чи вже відомо, де відбудеться поєдинок?

— Матч відбудеться в Армянську, на стадіоні «Хімік». Та й узагалі, не бачу підстав, аби переносити поєдинок на нейтральне поле.

— Чи «нафтовики» вже виходили з вами на зв’язок? Підтвердили своє прибуття?

— Учора (розмова відбулася у вівторок. — О.Т.) охтирці дали попередню згоду, що прибудуть до нас на матч. На даний момент не вирішеним залишається лише питання ночівлі гостей. Але і його, сподіваюся, невдовзі узгодимо. Ми ж, у свою чергу, запевнили опонента, що готові до прийому та проведення зустрічі.

— Головним і найактуальнішим у цій ситуації залишається питання безпеки. Чи є гарантії, що матч пройде без так званих ексцесів?

— Запевняю вас, що ситуація в нас стабільна, тож не бачу жодних підстав, аби про це говорити. Ми вже переговорили з нашими вболівальниками та ультрас. Із нашого боку однозначно зауважень не буде. Що ж до розмов про російських військових, то вони себе спокійно поводять і радше сприятимуть безпеці, ніж якимось ексцесам.

— Недавно спілкувався з президентом ПФЛ Мілетієм Бальчосом, який повідомив, що особисто на автомобілі подолає шлях до Армянська й назад, аби пересвідчитися в безпеці проведення матчу…

— Так, чекаємо Мілетія Володимировича в гості. Учора з ним розмовляли, й він підтвердив, що приї­де до Армянська, щоби обговорити питання, які стосуватимуться й безпеки проведення матчу.

— Як відомо, під час поєдинку на стадіоні згідно з регламентом змагань має висіти прапор Украї­ни. Враховуючи нинішню ситуацію на півострові, можете гарантувати, що ця процедура буде дотримана?

— … Із цього приводу поки вам нічого не можу сказати.

— Давайте все ж припустимо, що буде заборона на проведення поєдинків у Армянську. Розглядали варіанти запасних стадіонів за межами півострова?

— Усвідомлюючи всю ситуацію, як варіант розглядали запасні варіанти із стадіонами в Миколаєві та Новій Каховці. Але потрібно розуміти, що ми граємо не для себе, а для наших уболівальників. Тому ми за те, щоби матчі «Титан» проводив у Армянську.

— Сподіватимемося, що суботній поєдинок відбудеться без «сюрпризів», як і решта чемпіонату. Але, водночас, нині багато розмов довкола вашого клубу. Яка подальша доля «Титану»?

— Однозначно, цей сезон ми відіграємо у чемпіонаті України. Як бути далі, це питання, на яке я поки не готовий відповісти.

— Цікавлюся не випадково. Після поєдинку з «Миколаєвом» минулого туру головний тренер команди Олег Лутков повідомив, що наступного сезону, найімовірніше, «Титан» не гратиме у чемпіонаті України, а продовжить виступи в другій лізі чемпіонату Росії…

— Повторюся, це питання поки не вирішене. Допоки йдуть так звані консультації й розмови. Якщо заявлятися у чемпіонат Росії, то невідомо, в якій лізі виступатимемо. Отож поки жодної конкретики. Вирішувати, зрештою, керівництву клубу. Коли ж буде ухвалене рішення щодо майбутнього ФК, також невідомо…

Олександр ТРАВЯНКА.

X