«Апокаліптична битва ангелів із демонами»: батько Зозулі воює у Бахмуті – відео знищеного міста

Переглядів 841
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Апокаліптична битва ангелів із демонами»: батько Зозулі воює у Бахмуті – відео знищеного міста
Роман Зозуля. Фото: Google
Колишній нападник національної команди України та Дніпра Роман Зозуля розповів, що його батько зараз стримує російських окупантів у Бахмуті.

Роман Зозуля в соціальних мережах опублікував відео Бахмута, де вже десять місяців ЗСУ стримують путінських солдатів. Футболіст додав, що його батько також воює в цьому місті.

«Бахмут. Місто, в якому триває апокаліптична битва ангелів із демонами. Навіть уявити складно, що переживають там наші захисники. Десь на вулицях цього пекла зараз воює і мій батько. Як і тисячі інших батьків, чоловіків, братів і сестер.

Вони стримують там смерть, щоб інші українські міста, всього за кілька сотень кілометрів, мали життя».

▶️ Відео Бахмута, де зараз тривають запеклі бої, дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Зозуля закликав пам'ятати, який подвиг роблять українські військові та донатити на потреби нашої армії.

«Просто не забувайте про те, що, якби не їхня хоробрість і жертовність, цими руїнами могло б бути будь-яке інше місто на карті України або Європи. Продовжуйте донатити і допомагати всім, чим можете ЗСУ.

Дивлячись на ці кадри, усвідомлюєш, що Бог давно покинув внутрішні чати тих «православних». Або ніколи туди й не заходив», - написав Зозуля у фейсбуці. 

Зараз форвард захищає кольори іспанського Райо Махадаонда. У нинішньому сезоні на рахунку українця 15 матчів і один гол.