Арановський невинен? Комітет арбітрів УАФ високо оцінив роботу суддів у матчі Дніпро-1 – Ворскла

Переглядів 1623
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Арановський невинен? Комітет арбітрів УАФ високо оцінив роботу суддів у матчі Дніпро-1 – Ворскла
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер і його реакція на рішення суддів гри. Фото: УПЛ
Ситуація довкола суддівства в матчі Дніпро-1 – Ворскла набирає обертів. Чиновники з УАФ впевнені, що Арановський уважно відпрацював на VAR і дав правильні підказки Козику.

Не стріляйте в піаніста, читаємо — арбітра, він грає, як вміє. Інакше про катавасію довкола постаті судді Євгена Арановського і його рішень-підказок головному арбітру матчу Дніпро-1 — Ворскла і не скажеш.

Так Комітет арбітрів УАФ високо оцінив роботу суддів у матчі 28-го туру УПЛ Дніпро-1 - Ворскла, повідомляє Ютуб-канал Футбол 2.0.

Комітет вважає, що головний арбітр Ярослав Козик та арбітр VAR Євген Арановський прийняли правильні рішення у всіх ключових епізодах.

Цікаво, що ця інформація з'явилася трохи більше, ніж за годину, після того, як свій інсайд видав журналіст Ігор Бурбас, що комітет арбітрів УАФ проводить внутрішнє розслідування стосовно матчу Дніпро-1 — Ворскла. 

Бурбас повідомив, що Арановський був довічно відсторонений від суддівства. З непрозорим натяком на те, що саме через його, м'яко кажучи, незадовільну роботу. 

Однак Комітет арбітрів УАФ вирішив інакше.

Варто сказати, що для 46-річного Арановського через віковий ценз цей сезон і так мав стати останнім в кар’єрі.

 

X