Арсенал готовий заплатити Шахтарю за Мудрика з бонусами: також «каноніри» готують донеччанам цікавий сюрприз з процентами

Переглядів 850
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Арсенал готовий заплатити Шахтарю за Мудрика з бонусами: також «каноніри» готують донеччанам цікавий сюрприз з процентами
Михайло Мудрик. Фото: Google
Донецький Шахтар може виручити на продажу Михайла Мудрика приблизно 60-65 мільйонів євро, якщо лондонці заплатять ще бонуси за потенційний трансфер.

Відомий журналіст CBS Sports Golazo Бен Джейкобс розповів, яку суму на трансфер півзахисника донецького Шахтаря та збірної України Михайла Мудрика планує витратити поточний лідер АПЛ лондонський Арсенал.

Англійський клуб сподівається заплатити за українця 50 мільйонів євро плюс бонуси, завдяки яким сума за таланта зросте до 60-65 мільйонів загалом.

Також, за словами Джейкобса, «каноніри» можуть запропонувати Шахтарю щось на кшталт процента з майбутнього перепродажу для Шахтаря.

Лондонський Арсенал на даний момент з 37 очками в активі лідирує в чемпіонаті Англії. Також «каноніри» зіграють в плей-офф Ліги Європи.

У цьому сезоні Михайло Мудрик, якого ЗМІ сватають в Арсенал, зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X