Арсенал конкурує з Ньюкаслом за трансфер Мудрика: також лондонці розглядать варіанти з трьома зірками

Переглядів 1555
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Арсенал конкурує з Ньюкаслом за трансфер Мудрика: також лондонці розглядать варіанти з трьома зірками
Михайло Мудрик. Фото: Google
На Михайла Мудрика разом з лондонським Арсеналом претендує також інший клуб АПЛ Ньюкасл. Окрім того, лондонці можуть підсилится Макаллістером, Фелішем та Торресом.

Видання Sky Sports опублікувало перелік футболістів, якими цікавиться лондонський Арсенал. Першим у списку значиться вінгер донецького Шахтаря та збірної України Михайло Мудрик. Журналісти Sky Sports зазначають, що на українця також претендує Ньюкасл, з яким лондонці будуть конкурувати в плані придбання Мудрика. 

Також Арсенал розглядає варіанти з трансферами аргентинського легіонера Брайтона Алексіса Макаллістера, португальського плеймейкера Жоау Феліша та вінгера зібрної Іспанії і Барселони Феррана Торреса.

Лондонський Арсенал на даний момент з 37 очками в активі лідирує в чемпіонаті Англії. Також «каноніри» зіграють в плей-офф Ліги Європи.

У цьому сезоні Михайло Мудрик, якого ЗМІ сватають в Арсенал, зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X