Арсенал – Манчестер Юнайтед: Зінченко став найкращим в матчі по одному із статистичних показників

Переглядів 2238
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Арсенал – Манчестер Юнайтед: Зінченко став найкращим в матчі по одному із статистичних показників
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Лівий захисник збірної України та Арсеналу Олександр Зінченко став найкращим у поєдинку 21-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Манчестер Юнайтед (3:2) за кількістю торкань м'яча.

Зінченко відіграв усю гру у переможному матчі з МЮ та допоміг Арсеналу здобути чергові три очки, які допомогли «канонірам» зберегти відрив від Манчестер Сіті в турнірній таблиці.

Попри те, що Олександр отримав від статистичних порталів середні оцінки, він все ж таки зумів виявитися найкращим за одним показником серед представників обох клубів. Як повідомляє Opta Analyst, українець найбільше торкався м'яча у цьому поєдинку – 85 дотиків, при точності передачі у 88%.

У наступному турі Арсенал зіграє з Евертоном Віталія Миколенка. Матч заплановано на 4 лютого. Але раніше, 27 січня, команда Зінченка зустрінеться з Манчестер Сіті в Кубку Англії.

Нагадаємо, Зінченко перейшов до Арсеналу влітку минулого року з Манчестер Сіті. Угода між «канонірами» та Зінченком діє до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 32 мільйони євро.