Арсенал має свої ліміти в питанні трансферу Мудрика: «каноніри» можуть відмовитися від придбання українця

Переглядів 878
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Арсенал має свої ліміти в питанні трансферу Мудрика: «каноніри» можуть відмовитися від придбання українця
Михайло Мудрик. Фото: Google
Лондонський Арсенал може відмовитися від трансферу українського вінгера Шахтаря Михайла Мудрика. Поточний лідер АПЛ не має наміру перевищувати ставку у 70-75 мільйонів євро.

Лондонський Арсенал не планує використовувати усі свої можливі ресурси для підписання українського вінгера донецького Шахтаря Михайла Мудрика. Про це повідомляє журналіст Бен Джейкобс.

Він зазначає, що лондонський клуб має свої ліміти щодо максимальної вартості на українського футболіста та не планує брати участь в аукціоні, якщо конкретним конкурентом у питанні трансферу стане ще лондонський Челсі. У такому випадку «каноніри» просто відмовляться від Мудрика та шукатимуть інші альтернативні варіанти для підсилення атакуючої ланки.

Лондонський Арсенал ніколи не мав наміру перевищувати ставку у 70-75 мільйонів євро, адже це вже значно більше, ніж 45 мільйонів, які донецький Шахтар бажав за Мудрика влітку, відхиляючи пропозицію Евертона у 30 мільйонів. Джейкобс додає, що навколо потенційного трансферу українця відбувається «багато ігор». 

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X