Арсенал замість Мудрика може купити вінгера збірної Японії: його асист вивів японців до плей-офф мундіалю

Переглядів 1824
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Арсенал замість Мудрика може купити вінгера збірної Японії: його асист вивів японців до плей-офф мундіалю
Каору Мітома. Фото: Google
Лондонський Арсенал підшукує альтернативні варіанти з підписанням новачка на позицію вінгера, якщо «канонірам» не вдасться придбати Михайла Мудрика.

Арсенал Лондон незабаром може вийти із боротьби за підписання вінгера донецького Шахтаря та збірної України Михайла Мудрика. Про це повідомляє видання Football London.

Через високу трансферну вартість та конкуренцію з боку іншого лондонського гранда у вигляді Челсі, керівництво «канонірів» розглядає інші альтернативні варіанти з підсиленням атакуючої ланки.

Можливою альтернативою талановитому українцю є японський вінгер Брайтон Енд Гоув Альбіон Каору Мітома, який підходить під ігровий стиль іспанського наставника Арсеналу Мікеля Артети.

У поточному сезонеі сезоні японський футболіст Мітома відзначився чотирма голами та одним результативним пасом в 15 поєдинах за «чайок». Transfermarkt оцінює японського вінгера у 8,5 мільйони євро. Також Мітома виступає за збірну Японії, з якою він дійшов до 1/8 фіналу чемпіонату світу. До слова, Каору віддав результативний асист на Ао Танаку в матчі третього туру групового раунду мундіалю з Іспанією (2:1). Цей гол став переможним і він вивів японців до плей-офф чемпіонату світу.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X