Арсенал не робив пропозицію щодо Мудрика: інсайдер розповів про інтерес «канонірів» до вінгера Шахтаря

Переглядів 446
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Арсенал не робив пропозицію щодо Мудрика: інсайдер розповів про інтерес «канонірів» до вінгера Шахтаря
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
Інсайдер Дін Джонс повідомив, що вінгер донецького Шахтаря Михайло Мудрик цікавив лондонський Арсенал, але запевнив, що «каноніри» не робили офіційної пропозиції.

Один із найяскравіших талантів українського футболу Мудрик мав попит у нинішнє літнє трансферне вікно, але Шахтар встановив на вінгера високий цінник – 50 мільйонів євро.

Раніше повідомлялося, що Арсенал робив донецькій команді пропозицію щодо Мудрика, але інсайдер Дін Джонс запевняє, що «каноніри» не приймали ніяких офіційних кроків, а лише цікавилися гравцем.

«Арсенал був тісно пов'язаний з Михайлом Мудриком на пізніх стадіях роботи трансферного вікна, але, за моєю інформацією, «каноніри» лише прозондували ситуацію, але не робили пропозиції» , - наводить слова Джонса Give me Sport.

Раніше інтерес до Мудрика виявляли німецький Байєр, італійський Ювентус, французька Ніцца та англійський Брентфорд, проте керівництво донецького клубу відхилило всі пропозиції цих клубів.

У нинішньому сезоні УПЛ 21-річний вінгер провів три матчі та відзначився однією результативною передачею.

Контракт Мудрика з донецьким клубом діє до кінця 2026 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює молодого футболіста у дев'ять мільйонів євро.