«Арсенал перебуває на правильному шляху»: Зінченко підбив підсумки другого сезону «канонірів» без трофея

Переглядів 159
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Арсенал перебуває на правильному шляху»: Зінченко підбив підсумки другого сезону «канонірів» без трофея
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Захисник Арсенала та збірної України Олександр Зінченко підбив підсумки сезону, за підсумком якого лондонці програли гонку за чемпіонство Ман Сіті.

Олександр Зінченко пропустив частину сезону 2023/24 через травми. Український захисник лондонського Арсеналу визнав, що минула кампанія була не найвдалішою для нього.

«Пишаюся командою і щасливий бути одним із вас, «каноніри». Клубний сезон закінчився. На жаль, ми не отримали того, чого хотіли, але я впевнений, що цей клуб на правильному шляху, щоб досягти всього.

Особисто я повністю розумію, що це був далеко не найкращий сезон для мене. Обіцяю всім уболівальникам і тим, хто сумнівається, що повернуся набагато сильнішим. Велике спасибі за вашу підтримку», –  написав Олександр у своєму Instagram.

  • 27-річний Зінченко провів минулого сезону за Арсенал 35 матчів у всіх турнірах, забив один гол і зробив дві результативні передачі.
  • Лондонська команда посіла друге місце в англійській Прем'єр-лізі, вилетіла від німецької Баварії на стадії 1/4 фіналу Ліги чемпіонів і не змогла завоювати Кубок Англії та Кубок англійської ліги.
  • Контракт українського захисника з «канонірами» дійсний до червня 2026 року.