Арсенал після трансферу Зінченка в усіх турнірах займає перші місця: фартовий українець готується до дербі з Челсі

Переглядів 2035
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Арсенал після трансферу Зінченка в усіх турнірах займає перші місця: фартовий українець готується до дербі з Челсі
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
З приходом до лондонського Арсеналу Олександра Зінченка команда Мікеля Артети почала демонструвати чудові результати. Українець вже відновився від травми і готовий виходити на поле.

У матчі шостого туру групового раунду Ліги Європи лондонський Арсенал на своєму полі виграв у швейцарського Цюріха з рахунком 1:0 завдяки голу Кірана Тірні у першому таймі. Ця вікторія дозволила «канонірам» з 15 очками в активі посісти перше місце в групі А. Лондонці випередели другий ПСВ на два бали. 

Зазначимо, що український легіонер Арсеналу Олександр Зінченко вперше за довгий час потрапив до заявки лондонців на матч, але весь поєдинок з Цюріхом провів на лаві запасних. 

Додамо, що Сашко матиме змогу себе проявити вже шостого листопада у матчі чемпіонату Англії Челсі – Арсенал. Напередодні лондонського дербі «каноніри» в Прем’єр-лізі Англії, маючи 31 очко в активі, ідуть на першій позиції. Челсі з 21 очком іде шостим.

Раніше Зінченко запостив у себе в інстаграмі фото з тренувавння, підписавши його словами «Чудово повернутися»:

Додамо, що в цьому сезоні Олександр Зінченко на даний момент зіграв за лондонський Арсенал шість матчів, у яких він відзначився однією результативною передачею.