Арсенал прибув до ОАЕ: англійська преса повідомила про стан Зінченка

Переглядів 642
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
Арсенал прибув до ОАЕ: англійська преса повідомила про стан Зінченка
Тренування Арсеналу. Фото: ФК Арсенал
Лондонський Арсенал провів тренування в Дубаї на стадіоні Al Nasr Leisure Land перед товариськими матчами проти Ліона та Мілана у рамках підготовки до відновлення сезону в АПЛ.

Підопічні Мікеля Артети одразу розпочали роботу після прильоту до Дубаї на тренувальний збір. Команда з 27 людей розпочала заняття у тренажерному залі, а також виконуючи деякі вправи з м'ячем на траві стадіон Al Nasr Leisure Land.

Кілька днів тому Арсенал провів спаринг з Уотфордом (2:4), проте український захисник «канонірів» Олександр Зінченко не зіграв жодної хвилини, і це незважаючи на те, що він повернувся до тренувань минулого понеділка.

Як повідомляє Football London, побоювання, що лівий захисник отримав чергове пошкодження, є безпідставними, оскільки він був помічений за роботою в спортзалі в рамках підготовки до контрольного поєдинку з французьким Ліоном.

Нагадаємо, що Арсенал візьме участь у товариському міні-турнірі за назвою Суперкубок Дубая відбудеться з 8 по 16 грудня у столиці ОАЕ.

Розклад матчів міні-турніру:

  • 8 грудня – Арсенал – Ліон;
  • 11 грудня – Ліверпуль – Ліон;
  • 13 грудня – Арсенал – Мілан;
  • 16 грудня – Ліверпуль – Мілан.

25-річний Зінченко перейшов в Арсенал з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно і провів за лондонську команду дев'ять матчів, які відзначилися однією результативною передачею.