Арсенал придивляється до лідера Наполі: «каноніри» бачать в ньому заміну Мудрику, якого може перехопити Челсі

Переглядів 1046
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Арсенал придивляється до лідера Наполі: «каноніри» бачать в ньому заміну Мудрику, якого може перехопити Челсі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Лондонський Арсенал веде переговори з донецьким Шахтарем щодо трансферу півзахисника «гірників» Михайла Мудрика. Сторони поки що не можуть домовитися про фінансову сторону угоди.

Початкова пропозиція Арсеналу у розмірі 55 мільйонів фунтів стерлінгів, включаючи бонуси, була швидко відхилена Шахтарем. Друга спроба «канонірів» укласти пакетну угоду на суму близько 60 мільйонів фунтів стерлінгів, схоже, спіткає та сама доля.

Поки йшли переговори між Арсеналом і Шахтарем, Челсі окреслив Мудрика як одну зі своїх січневих цілей і, схоже, серйозно ставиться до того, щоб перехопити українця.

За даними La Repubblica, зірка Наполі Ірвінг Лосано привернув увагу Арсеналу. Нинішній лідер ліги Серії А розпочав переговори про продовження контракту мексиканським вінгером, який закінчується у 2024 році, але вони йдуть не дуже добре.

Тепер Лосано, схоже, наполягає на відході з Наполі, оскільки він не наблизився до його вимог щодо заробітної плати. Арсенал вважає його реальною метою, але стикається із конкуренцією з боку Ньюкасла.

Мудрик залишається пріоритетом Арсеналу, але «каноніри» можуть охолодити свій інтерес до нього в залежності від того, що станеться з позицією Шахтаря щодо плати за трансфер і від того, чи Челсі діятиме відповідно до їхніх інтересів, а Лосано є ідеальною альтернативою.