Арсенал розгромив Ліон: Зінченко не грав, Тете не реалізував пенальті

Переглядів 2300
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Арсенал розгромив Ліон: Зінченко не грав, Тете не реалізував пенальті
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Лондонський Арсенал та французький Ліон продовжують підготовку до другої частини чемпіонатів своїх країн. Обидва колективи зіграли товариський матч на турнірі у Дубаї.

Арсенал, за який виступає український футболіст Олександр Зінченко, приймає участь у Dubai Super Cup-2022. Першим суперником англійців став Ліон, кольори якого захищає вінгер Шахтаря Тете.

У турнірі лише чотири учасники. Кожна гра завершується серією пенальті, переможець якої отримає бонусне очко. За тріумф в основний час нараховується три залікових  бали, за нічию – два. 

У першій грі на турнірі Арсенал легко обіграв Ліон. Рахунок відкрив Габріел після подачі Едегора з кутового, Нкетія вразив порожні ворота, а добив Війєра розкішним ударом у дев'ять ще в першому таймі.

Ліон також поступився англійцям у серії пенальті – 2:1. Пофеєрив голкіпер Карл Хейн, який відбив чотири удари гравців суперника, зокрема й Тете. Воротар французького клубу парирував лише два удари.

Відзначимо, зо Зінченко через невідомі причини гру пропускав.

Наступним суперником підопічних Артети буде Мілан, зустріч з яким відбудеться 13 грудня. Також у Dubai Super Cup-2022 бере участь Ліверпуль, але англійці між собою не змагатимуться.