Арсенал та Шахтар найближчими годинами проведуть нові перемовини по Мудрику: обговорять бонуси

Переглядів 1001
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Арсенал та Шахтар найближчими годинами проведуть нові перемовини по Мудрику: обговорять бонуси
Михайло Мудрик. Фото: Google
Лондонський Арсенал та донецький Шахтар знову обговорюватимуть бонуси по трансферу українського вінгера Михайла Мудрика. Фабріціо Романо видав свіжий інсайд.

Італійський інсайдер Фабріціо Романо повідомив про те, що найближчим часом Арсенал проведе нові перемовини стосовно трансферу українського вінгера Шахтаря Михайла Мудрика. 

«Нові прямі контакти щодо угоди Мудрика відбудуться найближчими годинами. Арсенал обговорить з Шахтарем структуру бонусів після пропозиції в розмірі 70 млн євро плюс 25 млн євро», – написав Романо у себе в твіттері.

З словами італійського журналіста, лондонський клуб хоче вже найближчим часом придбати Мудрика, який наполягає на переході.

«Арсенал хоче зробити це якнайшвидше, гравець також наполягає - особисті умови вже узгоджені», – додає інсайдер.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

На даний момент Арсенал з 44 очками в активі лідирує в турнірній таблиці чемпіонату Англії. 

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X