«Дай Боже, щоб донецький клуб все ж продав футболіста»: Сабо порадив Шахтарю відпустити Мудрика

Переглядів 1793
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Дай Боже, щоб донецький клуб все ж продав футболіста»: Сабо порадив Шахтарю відпустити Мудрика
Йожеф Сабо. Фото: Google
Відомий український тренер та експерт Йожеф Сабо висловився стосовно потенційного трансферу талановитого українця Михайла Мудрика в лондонський Арсенал.

Авторитетний український тренер і експерт Йожеф Сабо заявив, чому українському вінгеру Михайлу Мудрику треба переходити з донецького Шахтаря в лондонський Арсенал.

«Дай Боже, щоб донецький клуб все ж продав футболіста, а сам Мудрик зумів гармонійно увійти до нового колективу. Адже умови в англійській Прем‘єр-лізі зовсім інші, ніж у нас. Якщо він опиниться в Арсеналі, то навіть не знаю, як у цьому клубі себе проявить», – сказав Йожеф Сабо в інтерв’ю UA-Футбол. 

Але, за словами Сабо, важливо, щоб Мудрик мав ігрову практику в Арсеналі.

«У складі «канонірів» грають збірники різних країн – зокрема, Бразилії, Аргентини. Михайлові буде дуже важко. Аби не сталося так, як вже бувало з деякими нашими провідними гравцями за кордоном: його купили, а він сидить на лаві запасних», – додав авторитетний Сабо.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X