«В Арсеналі подумали: треба платити зараз»: Сабо розповів, чому лондонці вирішили купити Мудрика

Переглядів 3834
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«В Арсеналі подумали: треба платити зараз»: Сабо розповів, чому лондонці вирішили купити Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: Google
Відомий український тренер та експерт Йожеф Сабо висловився стосовно потенційного трансферу талановитого українця Михайла Мудрика в лондонський Арсенал.

Авторитетний український тренер і експерт Йожеф Сабо заявив, чому українському вінгеру Михайлу Мудрику треба переходити в лондонський Арсенал.

«Річ у тому, що Михайло - молодий хлопець, який має всі необхідні дані для футболіста – і швидкість, і вміння вправно володіти м‘ячем. Англійці купують його не просто так – вони за ним ретельно стежили ще тоді, коли Шахтар виступав у Лізі чемпіонів», – сказав Йожеф Сабо в інтерв’ю UA-Футбол. 

Також відомий спеціаліст зазначив, чому «каноніри» вирішили заплатити серйозну суму за трансфер українського футболіста.

«До того ж він молодий за віком. От у Арсеналі і подумали: треба платити зараз, адже коли через рік чи два будемо Мудрика продавати, то він коштуватиме вже 100-150 мільйонів євро. Це – бізнес», – додав Сабо.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X