Арсенал втратив лідерство в АПЛ: Зінченко та компанія вдруге поспіль програли Манчестер Сіті

Переглядів 1354
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Арсенал втратив лідерство в АПЛ: Зінченко та компанія вдруге поспіль програли Манчестер Сіті
Фото: ФК Арсенал
Арсенал та Манчестер Сіті вдруге зустрілися протягом кількох тижнів. Лондонці після вильоту з Кубку Англії від прямого конкурента зазнали поразки в АПЛ.

Перенесений матч 12-го туру АПЛ завершився поразкою команди Олександра Зінченка з рахунком 1:3. Команда Мікеля Артети намагалася диктувати власні умови, але план Арсенала на гру зламала помилка Такехіро Томіясу, який подарував м'яч Кевіну Де Брюйне, а той вже не пробачив Арсенал, відкривши рахунок в поєдинку.

Повернутися в гру господарям допоміг суперечливий пенальті, який Букайо Сака заробив на Едерсоні. Вінгер збірної Англії реалізував 11-метровий та до перерви вирівняв становище на табло.

В другому таймі обидві команди не відмовлялися від плану на гру, проте Арсенал зустрів потужний тиск з боку Ман Сіті, який змушував господарів помилятися.

Серія помилок призвела до швидкого випаду на ворота Арсенала, який завершився голом Джека Гріліша, а за десять хвилин потому інтригу в протистоянні поховав Ерлінг Холанд. Фінальний свисток зафіксував перемогу Манчестер Сіті з рахунком 3:1.

▶️ Відео всіх голів матчу Арсенал - Манчестер Сіті можна подивитися за цим ПОСИЛАННЯМ

Арсенал, який мав перевагу над Ман Сіті у вісім очок поступився першим місцем команді Хосепа Гвардіоли, яка випереджає лондонців за додатковими показниками, проте в команди Зінченка залишається гра в запасі.

X