Арсенал зацікавився Мудриком: вінгер Шахтаря може стати одноклубником Зінченка

Переглядів 487
Андрій Піскун Андрій Піскун
2 голоси
Арсенал зацікавився Мудриком: вінгер Шахтаря може стати одноклубником Зінченка
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Михайло Мудрик у нинішнє трансферне міжсезоння може перейти до лондонського Арсеналу, за який виступає ще один українець Олександр Зінченко.

У чемпіонаті Англії може з'явитись ще один футболіст національної команди України. Арсенал, кольори якого захищає Зінченко, проявляє інтерес до вінгера Шахтаря Мудрика. Про це повідомляє MediaFoot Marseille.

«Каноніри» поки що не робили «гірникам» офіційну пропозицію, але дуже зацікавлені у посиленні атакуючого потенціалу своєї команди та додали до списку потенційних трансферів Мудрика.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Раніше інтерес до Мудрика виявляли німецький Байєр, італійський Ювентус, французька Ніцца та англійський Брентфорд, проте керівництво донецького клубу відхилило всі пропозиції цих клубів.

У складі Шахтаря у всіх матчах минулого сезону Мудрік провів 19 поєдинків, у яких забив два м'ячі та зробив дев'ять асистів. Контракт Мудрика з донецьким клубом діє до кінця 2026 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює молодого футболіста в дев'ять мільйонів євро.

X