Арсенал Зінченка готується до лондонського дербі: Артета зустрінеться з тренером, під керівництвом якого грав сім років

Переглядів 1466
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Арсенал Зінченка готується до лондонського дербі: Артета зустрінеться з тренером, під керівництвом якого грав сім років
Мікель Артета зустрінеться з Девідом Мойесом у рамках лондонського дербі. Арсенал Олександра Зінченка зіграє з Вест Гемом в поєдинку чемпіонату Англії.

Головний тренер Арсеналу Мікель Артета поділився очікуваннями від матчу 17 туру АПЛ проти Вест Гема, який очолює Девід Мойес. 

«Вест Гем вкрай небезпечний, тому що я точно знаю, що Девід Мойес дуже, дуже старанно працював із командою. З того часу, як він очолив Вест Гем, він максимально збільшив потенціал цієї команди і вивів її на новий рівень. Я впевнений, що вони дуже старанно працювали, як і всі ми, у цей період, і я впевнений, що це буде дуже важкий поєдинок», – цитує Артету talkSPORT.

Також Артета висловився про Мойеса, під керівництвом якого він грав у Евертоні у 2005-2011 роках.

«Він сильно вплинув на мене, тому я вдячний йому насамперед за довіру, яку він надав мені, і за те, як багато я дізнався від нього на полі та за його межами про побудову команди, про те, як знайти потрібних футболістів для команди. щоб збудувати те, що я хочу. Він завжди підтримував мене у всьому. З ним у мене пов'язані неймовірні спогади, тому що ми успішно провели час», – додав Артета.

Лондонське дербі в рамках АПЛ Арсенал – Вест Гем відбудеться 26 грудня. Початок зустрічі о 22:00. Для обох команд це буде перша офіційна зустріч після перерви на час мундіалю в Катарі.