Рауль, Хабі Алонсо, Тухель, Нагельсман? Стало відомо, хто може змінити Анчелотті в Реалі Луніна

Переглядів 3187
Дмитро Котков Дмитро Котков
0 голосів
Рауль, Хабі Алонсо, Тухель, Нагельсман? Стало відомо, хто може змінити Анчелотті в Реалі Луніна
Рауль Гонсалес. Фото: Google
Рауль Гонсалес, Альваро Арбелоа, Томас Тухель, Хабі Алонсо та Юліан Нагельсман є претендентами на пост головного тренера мадридського Реалу.

Мадридський Реал вже обмірковує, хто може очолити команду після того, як італійський аленторе «галактікос» допрацює свій поточний контракт.

Контракт італійського тренера Карло Анчелотті із Реалом діє до літа 2024 року. Досвідчений тренер хоче допрацювати його до кінця, але королівський клуб уже думає над тим, хто очолить мадридську команду після того, як Анчелотті залишить Реал.

За інформацією El Nacional, Реал склав список із п’яти кандидатів на заміну Анчелотті. Першим кандидатом є легенда «галактікос» Рауль, який очолює дубль Реала – Кастілью. Далі у списку пріоритетів Реалу ідуть Альваро Арбелоа (молодіжна команда Реалу), Хабі Алонсо з леверкузенського Баєра, Томас Тухель та Юліан Нагельсман, який очолює Баварію.

Раніше також була інформація про те, що Карло Анчелотті пропонують очолити національну команду Бразилії.

З приводу воротаря Реала Андрія Луніна додамо, що українець у поточному сезоні зіграв за мадридську команду шість матчів (чотири у Ла Лізі та два у Лізі чемпіонів).