Реал чи титулована збірна? Тренер Луніна опинився перед складним вибором

Переглядів 2024
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Реал чи титулована збірна? Тренер Луніна опинився перед складним вибором
Італійський наставник мадридського Реалу Карло Анчелотті висловився стосовно того, чи збирається він змінити королівський клуб на збірну Бразилії.

Головний тренер мадридського Реалу Карло Анчелотті висловився про те, чи готовий він працювати на рівні національних збірних.

«Можливо, я подумаю про роботу в збірній наприкінці своєї кар'єри, але наразі хочу взаємодіяти з гравцями щодня, мені подобається посада клубного тренера», – цитує Анчелотті FootballEspana.

Також італійський аленаторе прокоментував конкретно чутки про те, що він може очолити збірну Бразилії.

«Я не знаю, що буде у майбутньому, я живу сьогоденням. Я старший і добре почуваюся в Мадриді, у нас ще багато цілей, яких потрібно досягти. Час подумати про майбутнє буде. У мене є контракт, який закінчується у 2024 році. Якщо Реал не позбудеться мене, я нікуди не переїду», – додав Анчелотті.

Додамо, що після того, як збірна Бразилії вилетіла з мундіалю-2022, програвши у чвертьфіналі у серії пенальті Хорватії, пост головного тренера «селесао» залишив досвідчений Тіте. Тепер бразильці перебувають у пошуках нового фахівця.

З приводу воротаря Реала Андрія Луніна додамо, що українець у поточному сезоні зіграв за мадридську команду шість матчів (чотири у Ла Лізі та два у Лізі чемпіонів).