Один з найкращих воротарів мундіалю-2022 цікавий Реалу: керівництво мадридців прийняло рішення по Луніну

Переглядів 4241
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Один з найкращих воротарів мундіалю-2022 цікавий Реалу: керівництво мадридців прийняло рішення по Луніну
Домінік Лівакович парирує пенальті на чемпіонаті світу-2022. Фото: Google
Український воротар Андрій Лунін може провести наступний сезон у оренді, але в майбутньому на українця в Реалі розраховують. Зараз королівський клуб цікавиться Домініком Ліваковичем.

Мадридськй Реал зацікавлений у підписанні контракту з воротарем загребського Динамо та збірної Хорватії Домініком Ліваковичем. Про це повідомляє авторитетне видання Defensa Central.

За інформацією цього джерела, 28-річний хорватський голкіпер може стати дублером для бельгійця Тібо Куртуа на наступний сезон.

Також у мадридському клубі переконані, що український воротар Реалу Андрій Лунін у сезоні 2023/2024 має грати за іншу команду в оренді, аби отримувати регулярну ігрову практику. У свою чергу, президент «галактікос» Флорентіно Перес та головний тренер мадридців Карло Анчелотті вважають Луніна майбутнім першим номером Реалу.

Стосовно трансфера Ліваковича слід додати, що загребське Динамо вже не готове відпускати воротаря всього за 10 мільйонів євро, як це було перед чемпіонатом світу, де Домінік про себе заявив та разом з хорватською збірною виграв дві серії пенальті та став бронзовим призером мундіалю. Зміна цінника на Ліваковича може змусити Реал розглядати й інших кандидатів.

X