Арсенал знайшов заміну Мудрику за океаном: забиває та віддає також багато, але коштує дешевше

Переглядів 2502
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Арсенал знайшов заміну Мудрику за океаном: забиває та віддає також багато, але коштує дешевше
Михайло Мудрик. Фото: Google
Лондонський Арсенал, який виявляє інтерес до українця Михайла Мудрика, може посилитися Факундо Торресом. Уругваєць може коштувати дешевше за лідера Шахтаря.

Арсенал Лондон продовжує пошуки якісного атакуючого півзахисника. Була інформація, що «каноніри» хочуть посилитись плеймейкером Шахтаря та збірної України Михайлом Мудриком, але, за інформацією британських ЗМІ, сума трансферу за українського таланта може бути надто великою для британського гранда. Тому лондонці розглядають різні варіанти.

За інформацією Evening Standard і Football.London, Арсенал розглядає можливість покупки вінгера американського Орландо Сіті Факундо Торреса, який відмінно себе зарекомендував цього сезону MLS, забивши дев'ять м'ячів і віддавши десять асистів. Купівля уругвайця може бути набагато дешевшою, ніж придбання українця. Торрес перейшов до Орландо Сіті з уругвайського Пеньяролю за приблизно 7,75 млн. фунтів стерлінга.

Зазначимо, що в активі Михайла Мудрика наразі сім голів та сім гольових пасів у 12 поєдинках за Шахтар в цьому сезоні. У п’яти матчах групового етапу Ліги чемпіонів українець відзначився трьома голами та двома результативними передачами.

Додамо, що Мудрик забив чудовий гол Селтіку в матчі Ліги чемпіонів (1:1). «Гірники» вже гарантували собі євровесну та у матчі з Лейпцигом вирішиться, українська чи німецька команда гратимуть в плей-офф Ліги чемпіонів.

X