Знову нічия: неймовірний гол Мудрика не допоміг Шахтарю обіграти Селтік

Переглядів 1619
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Знову нічия: неймовірний гол Мудрика не допоміг Шахтарю обіграти Селтік
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
У матчі п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів шотландський Селтік на своєму стадіоні додав донецький Шахтар. Поєдинок завершився внічию з рахунком 1:1.

Перші хвилини команди не форсували перебіг подій. Господарі більше володіли м'ячем, але небезпечні моменти не створили.

На 16-й хвилині Мудрик спробував пройти суперника на дриблінгу, але м'яч вийшов за межі поля.

Через дев'ять хвилин Селтік створив перший небезпечний момент у матчі. O'Райлі пробив, отримавши вдалу передачу, проте м'яч пролетів повз ліву стійку. А на 34-й хвилині господарі відкрили рахунок. Якумакіс вдало зіграв на добиванні у штрафному майданчику, відправивши м'яч у правий нижній кут воріт.

Наприкінці першого тайму команди обмінялися моментами, але рахунок не змінився.

На 55-й хвилині Мудрик забезпечив відскок на Траоре до лівого флангу штрафного майданчика, після чого той прострілив на далеку для Зубкова, але Олександр не влучив у ворота з гострого кута. Але за три хвилини «гірники» все ж таки забили. Мудрик отримав пас від Сікану і метрів з 18-ти пробив під поперечину. Черговий шедевр від українського таланту.

Через п'ять хвилин Селтік мав чудовий шанс забити другий м'яч, але Трубін впорався з ударом Фурухасі по центру воріт.

На 72-й хвилині Сікан мав виводити Шахтар вперед. Форвард «гірників» з п'яти метрів пробив повз порожні ворота на завершення передачі Мудрика, який до цього пролетів лівим прапором атаки і відіграв Харт.

Через три хвилини вже небезпечно біля воріт Шахтаря. О'Райлі пробив у правий кут воріт, але Трубін виконав неймовірний сейв.

Вже в доданий арбітром час Якумакіс обійшов воротаря у штрафному майданчику Шахтаря, але його удар виявився не точним і припав на ліву штангу.

Фінальний свисток арбітра фіксує нічийний результат, який зберігає шанси для Шахтаря вийти в наступний раунд Ліги чемпіонів.

У заключному турі Шахтар зіграє з Лейпцигом, а ось Селтік зустрінеться з мадридським Реалом.

X