Арсенал зробив нову пропозицію по трансферу Мудрика: Романо видав свіжий інсайд

Переглядів 3992
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
Арсенал зробив нову пропозицію по трансферу Мудрика: Романо видав свіжий інсайд
Михайло Мудрик. Фото: Google
Італійський журналіст Фабріціо Романо поділився свіжою інформацією стосовно перемовин між Арсеналом та Шахтарем по трансферу Михайла Мудрика.

Журналіст Фабріціо Романо повідомив про те, що лондонський Арсенал зробив ще одну пропозицію стосовно переходу українського вінгера Михайла Мудрика.

«Арсенал зробив нову пропозицію по Михайлу Мудрику. Зараз сторони зближуються, прориву поки немає — ведуться переговори з донецьким Шахтарем. Арсенал все ще лідирує в перегонах — поки немає офіційної пропозиції від Челсі», – написав Романо в своєму твіттері.

Також раніше британський журналіст CBS Sports Бен Джейкобс заявив, що лондонський Арсенал не платитиме за вінгера донецького Шахтаря Михайла Мудрика 100 мільйонів євро.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X