Мудрик і його трансфер в Арсенал: журналіст розповів, чи готові лондонці заплатити за українця 100 мільйонів

Переглядів 1670
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Мудрик і його трансфер в Арсенал: журналіст розповів, чи готові лондонці заплатити за українця 100 мільйонів
Михайло Мудрик. Фото: Google
Лондонський Арсенал продовжує переговори з Шахтарем стосовно переходу в англійський клуб українця Михайла Мудрика. Бен Джейкобс розкрив фінансові деталі потенційного трансферу.

Британський журналіст CBS Sports Бен Джейкобс зазначив, що лондонський Арсенал не платитиме за вінгера донецького Шахтаря Михайла Мудрика 100 мільйонів євро:

«Спосіб ведення переговорів Шахтаря значно відрізняється від стратегії більшості європейських клубів. На цьому наголошують усі, хто вів з ними переговори. Президент Шахтаря Рінат Ахметов дуже амбітний, а велику роль відіграють посередники», – цитує Джейкобса Caughtoffside.

Також британський інсайдер додає наступну інформацію стосовно потенційного трансфера Мудрика.

«На даний момент переговори ведуться щодо структури угоди, а не суми. Друга пропозиція Арсенала була меншою, але близькою до 70 мільйонів євро. Вони не готові платити 70 мільйонів, а тим більше 100. Але готові збільшити пропозицію, якщо структура угоди їм підходитиме», – додав Джейкобс.

Також журналіст зазначає, що Шахтар може поступитися ціною, коли отримає влаштовані бонуси та суму, наближену до бажаної.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X