Мудрик та фіналіст мундіалю: Челсі хоче купити одразу двох зірок для атакуючої ланки

Переглядів 1301
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Мудрик та фіналіст мундіалю: Челсі хоче купити одразу двох зірок для атакуючої ланки
Михайло Мудрик. Фото: Google
Лондонський Челсі налаштований підсилити свій склад одразу двома яскравими футболістами атакуючого плану Михайлом Мудриком та Маркусом Тюрамом.

Журналіст Бен Джейкобс написав, що лондонський Челсі має серйозні апетити та хоче придбати одразу двох зіркових футболістів, які грають на атакуючих позиціях. Мова іде про українського форварда донецького Шахтаря Михайла Мудрика та нападника менхенгладбахської Боруссії Маркуса Тюрама, який зі збірною Франції дійшов до фіналу чемпіонату світу в Катарі. 

«З точки зору Челсі, це не Михайло Мудрик і не Маркус Тюрам. Вони працюють над обома. У Челсі знають, що кожна ціль має свої складності. Проблема з Мудриком у ціні питання та бажанні гравця перейти в Арсенал. З Тюрамом зараз укладається угода», – написав у себе в твіттері журналіст Бен Джейкобс.

До слова, агент Михайла Мудрика Олексій Альохін розповів про найближчі плани його клієнта. За інформацією Альохіна, український вінгер готується їхати на збір із Шахтарем. 

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X