«Готується їхати із Шахтарем на збір»: агент Мудрика розповів про плани свого клієнта

Переглядів 433
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Готується їхати із Шахтарем на збір»: агент Мудрика розповів про плани свого клієнта
Михайло Мудрик. Фото: Google
Агент Михайла Мудрика Олексій Альохін розповів про те, які найближчі плани у вінгера Шахтаря та збірної України, якого ЗМІ сватають в Арсенал.

Агент українського вінгера донецького Шахтаря Михайла Мудрика Олексій Альохін прокоментував трансферні чутки навколо лідера «гірників».

«Мудрик є гравцем Шахтаря, рішення щодо його трансферу прийматиме керівництво донецького клубу. Зараз Михайло готується їхати із Шахтарем на збір. Довіряйте лише офіційній інформації», – сказав Альохін в інтерв’ю виданню SportArena.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

Також раніше асистент директора з футболу Шахтаря Карло Ніколіні прокоментував той факт, що Наполі завжди слідкує за талантами, в тому числі і донецького клубу. Неаполітанці, окрім Мудрика, цікавилися й іншими футболістами Шахтаря.

 

X