«Оцінюємо Мудрика вище за інших»: менеджер Шахтаря висловився про ціну на лідера донецької команди

Переглядів 3985
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Оцінюємо Мудрика вище за інших»: менеджер Шахтаря висловився про ціну на лідера донецької команди
Михайло Мудрик. Фото: Google
Карло Ніколіні, який є асистентом директору з футболу Шахтаря Даріо Срни, в інтерв’ю італійським ЗМІ розповів про ситуацію з Михайлом Мудриком.

Карло Ніколіні, асистент директору з футболу Шахтаря Даріо Срни, розповів, у скільки оцінюють «гірники» лідера команди Михайла Мудрика.

«Справа в тому, що ми не потребуємо продажу футболістів. Якось ми вже сказали, що оцінюємо Мудрика вище за інших виконавців такого ж профілю, навіть вище за Антоні. Такими є наші параметри. Коли ви вчасно приходите за футболістом, ви маєте поспішати, тому що ціни змінюються», – цитує Ніколіні Calcionapoli24.

Раніше з’явилася інформація, що донецький Шахтар просить за трансфер Мудрика 88 мільйонів фунтів. Арсенал не готовий платити таку суму за українського футболіста.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X