Шахтар просить за трансфер Мудрика 88 мільйонів фунтів: Арсенал визначився, чи готовий заплатити такі гроші

Переглядів 2157
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Шахтар просить за трансфер Мудрика 88 мільйонів фунтів: Арсенал визначився, чи готовий заплатити такі гроші
Михайло Мудрик. Фото: Google
Лондонський Арсенал не налаштований витрачати 88 мільйонів фунтів за придбання українського вінгера Михайла Мудрика, тому «каноніри» можуть розпочати шукати нові варіанти з підсиленням.

Донецький Шахтар просить за українського вінгера Михайла Мудрика 88 мільйонів фунтів, повідомляє видання Football London.

«Каноніри» не готові заплатити такі гроші донецькому клубу, адже зазначена цифра перевищує суму, яку лондонці готові заплатити за футболіста, який є недостатньо досвідченим на високому рівні. Спираючись на такий аргумент, Арсенал може розпочати пошуки альтернативи Михайлу Мудрику.

Влітку іспанський наставник лондонської команди Мікель Артета говорив, що «каноніри» потребують підсилення, а нещодавно він сказав, що зимове трансферне вікно потрібно використати продуктивно.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X