Наполі, окрім Мудрика, цікавився ще низкою гравців Шахтаря: асистент Срни розповів подробиці

Переглядів 555
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Наполі, окрім Мудрика, цікавився ще низкою гравців Шахтаря: асистент Срни розповів подробиці
Шахтар. Фото: Шахтар
Карло Ніколіні прокоментував той факт, що Наполі завжди слідкує за талантами, в тому числі і донецького Шахтаря. Неаполітанці, окрім Мудрика, цікавилися й іншими футболістами донецького клубу.

Асистент директора з футболу Шахтаря Карло Ніколіні розповів, якими гравцями донецької команди цікавився італійський Наполі.

«Всі бачать чудових гравців, особливо коли вони молоді. Скаутська система Наполі з Крістіано Джунтолі – одна з найкращих в Італії. Вони контактували з нами раніше інших конкурентів, дізнаючись про гравців», – сказав Ніколіні в інтерв’ю Calcio Napoli 24.

За словами представника Шахтаря, Наполі цікавився цілою низкою футболістів «гірників».

«Був інтерес до багатьох футболістів, але без офіційної пропозиції. Нас запитували не тільки про Мудрика. Дізнавалися про Соломона, Трубіна, Судакова, Матвієнка та Коваленка, коли він ще не перейшов в Аталанту. Вони добре відстежують талантів», – додав Ніколіні.

На даний момент Наполі з 41 очком в активі лідирує в італійській Серії А.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X