Артета із Зінченком переписують історію Арсеналу: «каноніри» побили рекорд команди Венгера

Переглядів 3584
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Артета із Зінченком переписують історію Арсеналу: «каноніри» побили рекорд команди Венгера
Мікель Артета та Олександр Зінченко. фото: ФК Арсенал
У поєдинку 15-го туру англійської Прем'єр-ліги Арсенал у гостях обіграв Челсі з рахунком 1:0. Завдяки цій перемозі команда Мікеля Артети повернулася на вершину турнірної таблиці турніру.

Після цієї гри у Артети 87 перемог як головний тренер Арсеналу – на п'ять більше, ніж у колишнього наставника «канонірів» Арсена Венгера на даному етапі.

Венгер разом із Джорджем Гремом здобув 82 перемоги після 150 матчів.

Після матчу з Челсі Артета заявив, що попереду ще багато матчів, і потрібно поважати конкурентів, насамперед Манчестер Сіті.

«У Манчестер Сіті найкращий менеджер у світі, найкраща команда у світі. Ми повинні ставитись до цього дуже, дуже шанобливо. Ми стаємо набагато кращими як команда, змагаємося набагато краще, отримуємо справді хороші результати прямо зараз», – цитує Артету The Sun.

Нагадаємо, з літа цього року у складі Арсеналу грає українець Олександр Зінченко, який перебрався в лондонський клуб з Манчестер Сіті за 35 мільйонів євро.

У поточному сезоні Зінченко у складі Арсеналу взяв участь у семи матчах у всіх турнірах та зробив один асист.

Арсенал набрав 34 очки після 13 матчів одноосібно очолює турнірну таблицю АПЛ. У наступному турі «каноніри» зіграють 12 листопада на виїзді з Вулвергемптоном.