«Артета перетворив середнього гравця Ман Сіті на футболіста світового класу»: в Англії оцінили гру Зінченка

Переглядів 19363
Євген Чепур Євген Чепур
7 голосів
«Артета перетворив середнього гравця Ман Сіті на футболіста світового класу»: в Англії оцінили гру Зінченка
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
В Англії оцінили виступи українського лівого захисника лондонського Арсеналу Олександра Зінченка та бразильського нападаючого команди Мікеля Артети Габріеля Жезуса цього сезону.

Британський сайт Justarsenal зазначили, що перехід до Арсеналу екс-гравців Манчестер Сіті Зінченко та Жезуса змінили гру «канонірів» на краще.

«Зінченко та Жезус справді перетворили Арсенал. Жезус, перш ніж він отримав травму під час чемпіонату світу, поодинці озброїв атаку Арсеналу; він знайшов спосіб отримати максимум користі з атакуючої гри «канонірів».

Журналісти оцінили техніку Олександра Зінченка, яка дозволяє українцеві зробити гру Арсеналу попереду гострішою.

«Зінченко також був силою. Він знайшов спосіб підвищити гру Арсеналу. Українець має технічні здібності, які дозволяють йому переводити м'яч з флангу в центр поля, щоб зв'язати атакуючу гру».

Видання віддає належне іспанському фахівцю Артеті, який зумів покращити гру Зінченка.

«Зрештою, просто дивно, як Артета зміг перетворити гравця, який вважається середнім у Ман Сіті, на гравця світового класу для Арсеналу», — сказано на сайті Justarsenal.

26-річний Зінченко провів у поточному сезоні 27 матчів у всіх турнірах, забив один гол і оформив двох асистів. На рахунку Жезуса 23 поєдинки, п'ять результативних ударів та сім асистів.

Арсенал зіграв 28 поєдинків, набрав 69 очок та одноосібно лідирує в англійській Прем'єр-лізі.

X