Артета ще не визначився, чи буде Арсенал намагатись купити Мудрика: названо причину

Переглядів 4792
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Артета ще не визначився, чи буде Арсенал намагатись купити Мудрика: названо причину
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
Іспанський наставник лондонського Арсеналу Мікель Артета ще не вирішив, чи будуть «каноніри» робити спроби підсилитися українцем Михайлом Мудриком.

Головний тренер лондонського Арсеналу Мікель Артета ще не визначився з кандидатурою українського футболіста Михайла Мудрика в якості підсилення на позицію лівого вінгера, повідомляє журналіст Бен Джейкобс.

Англійський клуб розуміє, що 21-річний український гравець хотів би приєднатися до лондонців, але остаточне рішення щодо офіційної пропозиції прийматиме саме наставник «канонірів» Мікель Артета. Іспанському спеціалісту подобається варіант з трансфером Мудрика, але проблемою у придбанні може стати чимала ціна на українця.

За словами генерального директора Шахтаря Сергія Палкіна, донецький клуб хоче заробити 100 мільйонів євро на продажу Мудрика, який мріє грати в топовому європейському чемпіонаті. 

Додамо, що лондонський Арсенал наразі з 37 очками є лідером чемпіонату Англії. 

У поточному сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома результативними передачами.

Шахтар на даний момент із 30 очками в активі йде на другому місці у турнірній таблиці Прем'єр-ліги України. У лютому донеччани в рамках Ліги Європи зіграють із французьким Ренном.

X