«Асист Циганкова, як завжди, блискучий»: фанати Жирони задоволені українським вінгером у матчі із Севільєю

Переглядів 4956
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Асист Циганкова, як завжди, блискучий»: фанати Жирони задоволені українським вінгером у матчі із Севільєю
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Півзахисник збірної України та Жирони Віктор Циганков допоміг своїй команді здолати Севілью (2:0) у матчі 32-го туру Ла Ліги – уболівальники гідно оцінили внесок українця.

Віктор Циганков провів 89 хвилин переможного поєдинку із Севільєю. Українець за відведений час запам'ятався результативною передачею, яку він зробив на 55-й хвилині.

Захисник Севільї намагався вибити м'яч зі своєї воротарської, але віддав передачу прямо в ноги Циганкову. Ну, а Віктор моментально передав сферу на Валентина Кастельяноса, який і забив другий гол Жирони в цій грі.

Уболівальники іспанського клубу високо оцінили внесок Циганкова у перемогу над Севільєю та відзначили його швидку адаптацію у команді.

Vallejoptérix: «Ассист Циганкова, як завжди, блискучий».

Blazer1: «Мені дуже подобається Віктор Циганков»

Moises: «Циганков і Кастельянос – велике відкриття Жирони».

Sancris: «З моменту приходу Циганков забив сім голів. Непогано, правда? Він чудово вписався в команду, і лише за чотири мільйони».

Girodevil: «Яка інтелігентна допомога від Циганкова».

25-річний Циганков перейшов у Жирону з київського Динамо в зимове трансферне вікно і провів за іспанську команду 13 матчів, у яких забив три голи і зробив чотири результативні передачі.

Жирона зіграла 32 поєдинки, набрала 44 очки та вийшла на восьме місце у турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. У наступному турі Прімери команда Циганкова прийме Мальорку у четвер, 4 травня.