Асист Малиновського не допоміг Аталанті перемогти: бергамаски програли аутсайдеру Лечче

Переглядів 3031
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Асист Малиновського не допоміг Аталанті перемогти: бергамаски програли аутсайдеру Лечче
Руслан Малиновський. Фото: ФК Аталанта
У матчі 14 туру італійської Серії А Аталанта на виїзді зіграла проти Лечче. Руслан Малиновський відзначився гольовою передачею у цьому матчі. Аталанта поступилася з рахунком 1:2.

Матч 14-го туру італійської першості між Лечче та Аталантою Малиновський розпочав зі стартових хвилин. Українець відзначився результативною дією.

У першому таймі Аталанта програвала 0:2. Перший м'яч підопічні Гасперені пропустили від Баскіротто після кутового. Другий м'яч Аталанта привезла сама собі. Центральний захисник бергамасків втратив круглого біля свого штрафного майданчику, а нападник Лечче Ді Франческо вибіг сам на сам та легко реалізував момент.

Проте Аталанта скоротила відставання до одного м'яча ще в першому таймі. Малиновський віддав шикарну гольову передачу на Сапату. Той вийшов один на один і переграв голкіпера Лечче.

Перший тайм Аталанта сенсаційно програла 1:2.

У другому таймі Аталанта інтенсивно тиснула та домінувала, проте м'яч ніяк не ліз у ворота. Малиновський міг віддати ще один асист, але удар після подачі українця парирував воротар Лечче.

На 80-й хвилині Гасперені замінив Малиновського. Українець провів гарний матч та був одним із найкращих у своїй команді.

Фінальнийсвисток зафіксував поразку Аталанти з рахунком 1:2.

Таким чином Аталанта залишилася на четвертій сходинці, маючи у своєму активі 27 очків. Наступний матч бергамаски зіграють проти міланського Інтера.

X