Асист Маліновського потрапив до престижного рейтингу: результативна передача українця отримала визнання

Переглядів 1456
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Асист Маліновського потрапив до престижного рейтингу: результативна передача українця отримала визнання
Руслан Маліновський. Фото: Аталанта
Гольовий пас українського півзахисника Руслана Маліновського став одним з найкращих за підсумками перших 15 турів цього сезону італійської Серії А.

Український півзахисник італійської Аталанти Руслан Маліновський разом з аргентинським нападником Роми Пауло Дібалою, грузинським легіонером Наполі Хвічею Кварацхелією та іншими зірками опинився у престижному рейтингу. Результативна передача українця увійшла до топ-30 найкращих асистів перших 15 турів нинішнього сезону Серії А.

До рейтингу потрапив результативний асист Маліновського на колумбійця Дувана Сапату у матчі Серії А проти Лечче. Тоді Руслан розкішною передачею на 20 метрів віддав класний гольовий пас на колумбійського нападника. Щоправда, ту зустріч Аталанта програла з рахунком 1:2.

Раніше Руслан Маліновський зіграв за Аталанту в товариському матчі з франкфуртським Айнтрахтом. До слова, наступний спаринг Аталанта зіграє 16 грудня з французькою Ніццею. 

У цьому сезоні Руслан Маліновський зіграв за Аталанту 14 матчів, в яких він відзначився одним голом та двома результативними пасами.

Додамо, що на даний момент Аталанта з 27 очками в активі знаходиться на шостому місці в турнірній таблиці Серії А. Наступний офіційний поєдинок в рамках чемпіонату Італії бергамаски зіграють четвертого січня 2023 року зі Спецією.