Маліновський зіграв за Аталанту з Айнтрахтом: доля матчу вирішилася в серії пенальті

Переглядів 1203
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Маліновський зіграв за Аталанту з Айнтрахтом: доля матчу вирішилася в серії пенальті
Руслан Маліновський в матчі з Айнтрахтом. Фото: Аталанта
Українець Руслан Маліновський взяв участь в спарингу Аталанти з німецьким Айнтрахтом. Футболіст збірної України вийшов на поле з перших хвилин.

Український півзахисник Руслан Маліновський під час проведення мундіалю-2022 разом з Аталантою готується до продовження сезону на зборі.

Маліновський вийшов в стартовому складі команди з Бергамо на поєдинок з франкфуртським Айнтрахтом в рамках турніру «Трофей Бортолотті», повідомляє прес-служба італійського клубу. Українець зіграв 56 хвилин у цій зустрічі. Матч завершився гольовою нічиєю 2:2. Команди з’ясовували, хто сильніше в серії пенальті, де влучніше були німці, які перемогли з рахунком 5:3. 

До слова, наступний товариський матч Аталанта зіграє 16 грудня з французькою Ніццею. 

У цьому сезоні Руслан Маліновський зіграв за Аталанту 14 матчів, в яких він відзначився одним голом та двома результативні пасами.

Додамо, що на даний момент Аталанта з 27 очками в активі знаходиться на шостому місці в турнірній таблиці Серії А. Наступний офіційний поєдинок в рамках чемпіонату Італії бергамаски зіграють четвертого січня 2023 року зі Спецією.

X