Аталанта має намір продати Маліновського у січні: названо головного претендента на українця

Переглядів 3801
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Аталанта має намір продати Маліновського у січні: названо головного претендента на українця
Руслан Маліновський. Фото: ФК Аталанта
Півзахисник італійської Аталанти та національної збірної України Руслан Маліновський може змінити клубну прописку в зимове трансферне вікно.

Аталанта має намір продати українського півзахисника Руслана Маліновського до кінця січня. Головним претендентом на придбання футболіста є лондонський Вест Хем, котрий готовий вести переговори. Про це повідомило італійське видання Calciomercato.

У переході українського хавбека також зацікавлені англійський Тоттенхем та французький Марсель, але ці клуби готові взяти гравця на правах оренди, що не влаштовує Аталанту.

Нагадаємо, Маліновський перейшов до Аталанти влітку 2019 року з Генка за 13,6 млн євро. Наразі авторитетний портал Transfermarkt оцінює 29-річного українця у 18 мільйонів євро.

Цього сезону Руслан взяв участь у 14 матчах, у яких забив один гол і віддав два асисти. 

Зазначимо, що контракт Малиновського з Аталантою закінчувався вже наприкінці цього сезону, і футболіст міг залишити команду на правах вільного агента. Проте зовсім недавно клуб із гравцем продовжили угоду ще на рік, що може говорити про згоду сторін зробити вигідний для всіх трансфер.

X