Аталанта на вершині: автогол екс-гравця Шахтаря допоміг команді Малиновського дотиснути невдаху Серії А

Переглядів 2278
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Аталанта на вершині: автогол екс-гравця Шахтаря допоміг команді Малиновського дотиснути невдаху Серії А
Руслан Малиновський. Фото: ФК Аталанта
Аталанта в рамках п'ятого туру Серії А гостювала у сусідів з Монци. Протистояння команд з регіону Ломбардія завершилося на користь фаворита.

Витримавши стартовий тиск від господарів на початку футболістам Аталанти вдалося захопили ігрову ініціативу, створивши кілька небезпечних нагод, проте до перерви жодній з команд не вдалося відкрити рахунок.

В другій половині Аталанта на класі дотиснула суперника. На 57-й хвилині новачок Аталанти Расмус Хойлунд відзначився дебютним голом після переїзду до Італії, а вже за вісім хвилин Монца була змушена вдруге виймати м'яч з сітки власних воріт.

М'яч після удару Адемоли Лукмана намагався вибити захисник Монци Марлон, проте колишній футболіст Шахтаря останнім доторкнувся м'яча у тому епізоді, який перетворився на автогол бразильця.

Монца за рахунку 0:2 намагалася переламати хід гри з допомогою замін, проте Аталанта на досвіді змогла втримати перевагу в рахунку. Фінальний свисток зафіксував перемогу бергамасків, яка дозволила їм залишитися лідером чемпіонату.

Український півзахисник Аталанти Руслан Малиновский вийшов в основі, отримавши 70 хвилин ігрового часу від головного тренера Джан П'єро Гасперіні. 29-річний футболіст третю гру поспіль з'являється з перших хвилин. 

11 вересня Аталанта в шостому турі Серії А проекзаменує ще одного дебютанта Серії А Кремонезе. Матч відбудеться в Бергамо та розпочнеться о 13:30.

Таблица, представленная SofaScore LiveScore
X