Аталанта погодилася продати Малиновського: відомо, де продовжить кар’єру український півзахисник

Переглядів 1293
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Аталанта погодилася продати Малиновського: відомо, де продовжить кар’єру український півзахисник
Руслан Малиновський. Фото: Аталанта
Аталанта перебуває на фінальній стадії операції з марсельським Олімпіком щодо продажу півзахисника національної збірної України Руслана Малиновського.

Малиновський вже наступного тижня може переїхати до Франції. Українець погодив умови особистого контракту із провансальцями, повідомляє інсайдер Фабриціо Романо.

Наприкінці грудня проскакувала інформація, що Марсель вийшов із переговорів щодо Малиновського, але вже в перші дні трансферного вікна все перекинулося на 180 градусів. Марсель зиіг домовитися з Аталантою про перехід гравця.

Малиновського з літа активно сватали до Англії. Серед претендентів на Руслана називалися Тоттенхем, Вест Хем та Ноттінгем Форест

29-річний Малиновський виступає за Аталанту з літа 2019 року. Цього сезону Руслан провів 14 матчів, забив один гол і зробив дві результативні передачі.

Контракт українського хавбека з італійським клубом діє до червня 2023 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Малиновського у 18 мільйонів євро.

Матч 17-го туру Серії А між Аталаною та Болонею може стати останнім для Малиновського у футболці команди з Бергамо. Гра пройде у понеділок, 9 січня.

X