Аталанта виставила жорстку умову за Малиновського: Марсель вибув з трансферних перегонів

Переглядів 1926
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Аталанта виставила жорстку умову за Малиновського: Марсель вибув з трансферних перегонів
Руслан Малиновський. Фото: ФК Аталанта
Французький Марсель вибув з трансферних перегонів за українцем Русланом Малиновським, який грає в Аталанті. Вся справа в жорстких умовах італійців, які хочуть заробити гроші на зірковому півзахиснику.

За даними tuttoatalanta.com, французький Марсель випав із гіпотетичних перегонів з переходу півзахисника Аталанти та збірної України Малиновського.

Причина — небажання бергамців віддавати хлопця в оренду. Італійці, якщо й розлучаться з Малиновським у січні 2023-го, то лише за умов повноцінного продажу.

Джерело стверджує, що до Руслана все ще цікавляться кілька клубів з англійської Прем'єр-ліги, готових, нібито, піти на умови Аталанти.

Зазначимо, що контракт Малиновського з Аталантою закінчувався вже наприкінці цього сезону, і футболіст міг залишити команду на правах вільного агента. Проте зовсім недавно клуб із гравцем продовжили угоду ще на рік, що може говорити про згоду сторін зробити вигідний для всіх трансфер.

У поточному сезоні Малиновський провів за Аталанту 14 матчів у Серії А, в яких відзначився одним голом та двома гольовими передачами. Трансфермаркт оцінює гравця у 18 мільйонів євро.