Авторитетне видання включило екс-зірку Шахтаря у символічну збірну топ-чемпіонату

Переглядів 342
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Авторитетне видання включило екс-зірку Шахтаря у символічну збірну топ-чемпіонату
Ісмаїлі (крайній ліворуч). Фото: ФК Лілль
Бразильський захисник французького Лілля Ісмаїлі, який раніше виступав за Шахтар, увійшов у символічну збірну найкращих трансферів Ліги 1 літа 2022 року.

Ісмаїлі перебрався в Лілль на початку поточного сезону з Шахтаря на правах вільного агента. Цікаво, що його запросив колишній головний тренер донецької команди Паулу Фонсека, з яким вони разом працювали в Україні з 2016 по 2019 рік. 49-річний португальский спеціаліст очолив Лілль на початку нинішньої кампанії.

Бразильський лівий захисник чудово виявив себе в Ліллі за 12 матчів, і, як наслідок, авторитетне видання Foot Mercato включило його у символічну збірну найуспішніших трансферів минулого літа у французькій першості.

Футболіст відзначився двома голами та одним асистом. Лілль посідає сьоме місце у турнірній таблиці Ліги 1, маючи у своєму активі 26 очок після 15 зіграних поєдинків.

Зазначимо, що 32-річний Ісмаїлі приєднався до Шахтаря з португальської Браги взимку 2013 року, коли командою керував ще Мірча Луческу. Футболіст провів у команді дев'ять років. За цей час він зіграв за «гірників» 227 матчів у всіх турнірах, у яких забив 16 голів та віддав 42 гольові передачі.

X