«Багато запитував про МЛС»: Кривцов оцінив трансфер Сидорчука з Динамо до Вестерло

Переглядів 465
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Багато запитував про МЛС»: Кривцов оцінив трансфер Сидорчука з Динамо до Вестерло
Сергій Кривцов. Фото: Google
Захисник національної збірної України та американського Інтеру з Маямі Сергій Кривцов розповів, що екскапітан Динамо Сергій Сидорчук активно цікавився рівнем МЛС.

Сергій Кривцов прокоментував перехід свого тезки Сергія Сидорчука з київського Динамо до бельгійського Вестерло. Зі слів Кривцова Сидорчук розпитував його чимало про життя в США, але не тому, що мав плани перебратися за океан.

«Нас багато об’єднує. Це мій друг, кум та однокласник. Радий, що у Сергія така можливість з’явилася. Можна сказати, що ми 32-річні діди по-футбольному.

Думаю, зміна клубу та чемпіонату піде на користь йому та родині. Він багато запитував у мене про чемпіонат МЛС – що нового, що класного, що не дуже», – розповів Кривцов в інтерв’ю SportArena.

  • Офіційно про перехід Сергія Сидорчука у бельгійський Вестерло було оголошено п’ятого вересня.
  • Українець вже встиг дебютувати за свою нову команду в матчі чемпіонату Бельгії проти Антверпена. Суперник Шахтаря по Лізі чемпіонів обіграв колектив Сидорчука з рахунком 3:0.
  • В поточному сезоні Сергій Кривцов провів за Інтер з Маямі 30 поєдинків в усіх турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • У наступній грі в чемпіонаті МЛС Інтер прийматиме на своєму полі Торонто. Матч запланований на четвер, 21 вересня.